Kursen syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskaper i livräddande första hjälpen. För att utbildaren ska kunna hjälpa dig med de praktiska momenten så måste du kunna delta i kursen med ljud och bild, dvs ha en fungerande mikrofon och kamera.

Nästa tillfälle
2020-08-17 17:45
Online

Erfarenhetsutbytet ger deltagarna möjlighet att ställa frågor och byta erfarenheter kring arbetet med krisinsatser på lokal nivå inom Svenska Röda Korset.

Nästa tillfälle
2020-08-20 18:00
Online

Kursen syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskaper i livräddande första hjälpen för barn. För att utbildaren ska kunna hjälpa dig med de praktiska momenten så måste du kunna delta i kursen med ljud och bild, dvs ha en fungerande mikrofon och kamera.

Vi älskar barn, men för att du och de andra deltagarna ska kunna fokusera helt på kursens innehåll och övningar vill vi att du inte har med barn vid kurstillfället. Större barn som kan delta i kursen är givetvis välkomna. Du som vill eller behöver ha med ditt mindre barn närvarande vid kursen kan anmäla dig till ett av våra tillfällen märkta med "Barnnärvaro".

Nästa tillfälle
2020-08-25 17:45
Online

Kursens syfte är att stärka förmågan och öka tryggheten att komma igång/leda/samordna en lokal krisinsats i Svenska Röda Korset.

Nästa tillfälle
2020-08-27 18:00
Online